Verzending en bezorging

Plaats je een bestelling voor 16:00? Dan heb je deze de volgende dag al in huis! Brievenbuspakketjes (incl. Track & Trace) worden binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag geleverd. Naar België zou er een dag extra overheen kunnen gaan. Alle producten worden goed verpakt en met PostNL geleverd.

Ondanks dat we grote voorraden hebben, kan het voorkomen dat een latere levertijd noodzakelijk is. Mocht dit het geval zijn dan ontvang je daar nader bericht over.

Verzendkosten
Om onze klanten van de beste service te voorzien, hanteren wij gratis verzending in heel Europa!

Bezorging dezelfde dag?
Een extra service die wij willen bieden is bezorging binnen dezelfde dag. Wij begrijpen dat je soms niet tot de volgende dag kan wachten, bijvoorbeeld door een speciale gelegenheid waarin je de kleurlenzen wilt dragen. Woon jij in de regio Zaanstreek? Dan kunnen we eventueel een koerier op pad sturen.

Stuur ons een bericht als je interesse hebt in deze (gratis) service, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken. Dit is uiteraard een extra service, we kunnen dit niet altijd garanderen (bijvoorbeeld door drukte). Wel doen we ons uiterste best, dus aarzel niet om ons hierom te contacteren!